Căutare MDM

Buletin

F250 94 nu marchează viteză

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30805 prin manual-mecanic
F250 94 nu marchează viteză Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor.

Sunt un utilizator nou pe acest forum și vin la voi pentru că am o problemă cu camioneta mea Ford F250 din 1994.

Acum aproximativ două săptămâni, camioneta mea a încetat să mai înregistreze viteza. La început, acul se mișca rapid și neregulat, apoi s-a comportat bine. În ultimele zile, a încetat complet să mai înregistreze orice. Toate celelalte instrumente de pe bord funcționează bine. În același timp, vitezometrul s-a defectat, pe bord s-a aprins un martor luminos care spune „ABS”.
Știți care ar putea fi problema și ce ar trebui să fac pentru a o remedia?
Cu cele mai bune urări tuturor și vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30806 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: F250 94 nu marchează viteză
Ar fi recomandabil să verificați dacă viteza este indicată de un senzor inductiv sau de un cablu, deoarece, dacă ar fi fost cazul, s-ar fi putut rupe și, nedetectând un semnal de viteză, ABS-ul ar înceta să funcționeze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33404 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: F250 94 nu marchează viteză
Hei prietene, am avut o problemă similară cu un Ford F250 din 94, dar acesta era standard, nu știu dacă al tău este automat și că asta are vreo legătură sau îl influențează. Ei bine, s-au făcut următoarele, s-a schimbat senzorul de viteză situat în diferențial, tot nu indica viteza, apoi s-a verificat cablajul, de la diferențial la cutia de siguranțe, care se află într-o cutie lângă filtrul de aer, în acea porțiune s-a detectat un cablu întrerupt, s-a reparat și aceea era defectul, deși ar putea fi senzorul de viteză sau senzorul VSS. Sper că această experiență despre care îți povestesc te va ajuta.