Căutare MDM

Buletin

HYUNDAI ACCENT DIESEL CRDI DIESEL 1.5 AN 2009

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30834 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: HYUNDAI ACCENT DIESEL CRDI DIESEL 1.5 AN 2009
Salut tuturor, tocmai am văzut mesajele voastre. Mașina nu afișează niciun mesaj de verificare a motorului, așa că nu știu exact care este problema. Am nevoie de ajutor cu un manual sau un software, vă rog. Salutări din regiunea Iquique I, Chile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33643 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: HYUNDAI ACCENT DIESEL CRDI DIESEL 1.5 AN 2009
Bună!
Am avut aceeași problemă, dar era vorba doar de senzorul de consum de combustibil situat pe pedala de ambreiaj. Apăsați-l complet cu mâna și veți vedea o cutie pătrată cu o acadea ieșind în afară. Luați acadeaua și mișcați-o. Observați dacă este tare sau moale când o apăsați. Dacă este moale, arcul este rupt. Trebuie doar să înlocuiți arcul. Prețul este de +/- 2.500 USD. Senzorul complet costă 18.000 USD.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #44059 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema HYUNDAI ACCENT DIESEL CRDI DIESEL 1.5 AN 2009
Salut tuturor, aveți manualul de utilizare pentru Hyundai Accent 1.5 CRDI cu 3 uși? Dacă îl aveți și ați fi atât de amabili să îl încărcați, v-aș fi extrem de recunoscător. Vă mulțumesc și aștept cu nerăbdare să vă aud. :).