Căutare MDM

Buletin

AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez puternic!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30678 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez puternic!
Trimite-mi codul motorului... ca să-ți pot trimite mai multe informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30679 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez puternic!
Frate, cred că ăsta e codul motorului... Dar nu sunt complet sigur! 6A13-SOHC (2.497ml)

Din cauza ignoranței mele, cred că ăsta e... Și iată versiunea sincronizată, care e a mea; modelul de transmisie F5M42 (2WD-5M/T)

Am luat-o din manualul de demontare și service al mașinii!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30783 prin manual-mecanic
Cât de urât e ce ai spus... „că o vei duce la un mecanic să te jefuiască” ...... există mecanici onești care știu ce fac, nu toți sunt escroci sau escroci.... în plus, tu cu ce te ocupi? Sunt sigur că primești un salariu lunar sau o remunerație în funcție de munca depusă, mecanicul e la fel, chiar dacă are mâinile unse, altceva, indiferent de câtă tehnologie ai, diavolul știe că e diavol, dar știe și mai mult că e bătrân, să nu uiți niciodată asta, salutări și sper că nu te-am jignit pe tine sau pe vreun alt membru al forumului, dar nu mi-a plăcut cum ai spus-o.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30823 prin manual-mecanic
Salut, Gusmart! Nu-ți face griji, frate, nu sunt ofensat; orice opinie este valabilă și o respect!

Sper să întâlnesc într-o zi un mecanic onest care nu vrea să fie o „muscă”.

Dacă ești mecanic, îți respect profesia, la fel ca și tine. Sunt pasionat de mecanică și nu mi-e frică, cu atât mai puțin rușine să umblu unsuros și murdar!! Fiind inginer mecanic, nu-mi trece prin cap că sunt aici doar să dau indicații!! Mai degrabă, profit de ocaziile de a fi uns și de a demonta mașini! Pentru că asta îmi place și mă pasionează... Și sunt conștient că mai am multe de învățat, altfel nu aș fi aici căutând înțelepciunea celor care chiar știu despre mecanică! Din nou, îți respect părerea; dacă ești mecanic, e minunat. Sper să te am în contactele mele pentru orice întrebări viitoare aș putea avea!

Cu stimă, Gusmart!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30848 prin manual-mecanic
Mașina ta este automată? Pentru că, dacă accelerezi complet și nu mai e putere, e pentru că cutia de viteze nu a trecut într-o treaptă inferioară. Automatele schimbă întotdeauna o treaptă inferioară când accelerezi complet sau printr-un cablu care merge la accelerație. Ai putea avea un plămân perforat sau o electrovalvă înfundată cu murdărie.