Căutare MDM

Buletin

AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez puternic!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30851 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez puternic!
E un Gusmart sincron! L-am lăsat deja la un service specializat în electricitate auto; deoarece defectul este electric. În timpul inspecției, responsabilul mi-a spus că există un circuit undeva în mașină care bloca semnalul de la TPS și MAF la computer; și de aceea defectul... M-a rugat să-i las mașina și că garantează că va ieși de acolo fără acel defectu... Altfel, nu ar trebui să-l plătesc dacă nu poate să o repare! Nu pot decât să aștept; fiind încă foarte naiv când vine vorba de electronică și lucrări electrice, nu am prea multe cunoștințe.=(

Sper că acea persoană poate rezolva problema pentru mine!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45236 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez puternic!
Bună dimineața, aș vrea să știu dacă ați reușit să vă rezolvați problema, deoarece am aceeași mașină cu aceeași problemă, sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45284 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect : AJUTOR! Mașina mea se oprește când accelerez complet!
Bună dimineața, Isaac. Am un Mitsubishi Galant din 1998 cu aceeași problemă pe care ai descris-o pe forum. Se oprește când accelerez și are probleme cu turațiile. Aș vrea să știu dacă ai reușit să rezolvi problema. Sper că îmi poți răspunde aici sau prin e-mail:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45328 prin manual-mecanic

Akrotunner a scris: Bună dimineața, aș dori să știu dacă ați reușit să rezolvați problema cu vehiculul, deoarece am aceeași problemă și mecanicul nu a reușit să o găsească. Sper că mă puteți ajuta. Adresa mea de e-mail este