Căutare MDM

Buletin

Injecție Mazda 323, căutare pini PCM

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30410 prin manual-mecanic
Injecție Mazda 323, caut pini PCM. Postat de manual-mecanica
PARTENERII FORUMULUI SHOLA
DACĂ CINEVA ARE CONEXIUNEA CU PINI A COMPUTERULUI UNEI INJECȚII 323, versiune pentru Columbia, A CELEI CARE ARE 3 PETICE GALBEN, AM NEVOIE SĂ ȘTIU CINE ESTE SISTEMUL DE APRINDERE, BATERIA ȘI CUM CONECTEZ RELEUL POMPEI
Mulțumesc că ai răspuns la

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30694 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Injecție Mazda 323, căutarea pinilor PCM
Există mai multe vehicule cu conectori similari. Aș dori să știu anul și cilindreea pentru a vă ajuta. Dacă este posibil, trimiteți-mi numărul VIN complet.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30794 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Injecție Mazda 323, căutarea pinilor PCM
AM REZOLVAT DEJA CONEXIUNEA PIN-ULUI ȘI PCM-UL FUNCȚIONAL, AM RĂMAS DOAR CONECTAREA ȘI FUNCȚIONAREA RELEULUI PRINCIPAL ȘI RELEULUI DE COMBUSTIBIL. DE ÎNDATĂ CE VOI FI TERMINATĂ LUCRAREA, VOI CERE AJUTOR PENTRU A O ÎNCĂRCA PE PAGINĂ.
DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA CU CONEXIUNEA RELEULUI PRINCIPAL ȘI A RELEULUI DE COMBUSTIBIL