Căutare MDM

Buletin

Motor diesel adaptat pentru F-150

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30225 prin manual-mecanic
Adaptarea motorului diesel F-150 Publicat de manual-mecanica
Ce părere ai despre instalarea unui motor diesel turbo cu intercooler de 4.0L de la o camionetă ISUZU NPR în Ford F-150 Lariat 1/2 cab automată din 2004 pentru a înlocui consumul excesiv de combustibil al motorului V8 din aceeași transmisie automată originală a camionetei?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30310 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Adaptarea motorului diesel F-150
Bună ziua, în opinia mea ca mecanic, aș spune că nu este recomandabil, rețineți că aceste vehicule manevrează un sistem electronic foarte mare, cutiile cu motoarele sunt cuplate și este destul de probabil să apară o problemă majoră, ceea ce recomand este să faceți o adaptare a unui motor Toyota HZ cu tot și cutia sa de viteze, vă spun asta pentru că am făcut o adaptare de genul acesta și a ieșit fenomenal, „nu este recomandabil să adaptați motoare fără cutie proprie” pierd din putere și generează multe probleme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30324 prin manual-mecanic
Aici, în Ecuador, acele motoare nu sunt disponibile. Singura opțiune este să cumperi și să instalezi motoare de camion defecte. Aici, există un Chevrolet Silverado cu un motor Daihatsu Delta instalat în aceeași transmisie automată și funcționează super bine, cu un cuplu bun și tot ce trebuie. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30358 prin manual-mecanic
Bună ziua, compară puterea motorului și turația maximă și cea la ralanti. În acest fel vei ști dacă viteza maximă și viteza de croazieră vor rămâne similare și performanța vehiculului nu va fi redusă semnificativ.
Dacă sunt similare, este vorba de a găsi o modalitate de adaptare.
În cazul meu, am adaptat o cutie de viteze la un motor Nissan, dar a trebuit să tai carcasa cutiei de viteze pentru a se potrivi cu cealaltă.

Cu respect.