Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu ambreiajul Ford Transit, vă rog.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30043 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Ford Transit, vă rog să mă ajutați.
BUNĂ JOSE, SUNT MECANIC ȘI M-AM UITAT LA PROBLEMA TA. CRED CĂ AR TREBUI SĂ IEȘI DIN DUBIȚĂ ȘI SĂ INTRI ÎN CILINDRUL AMBREIAJULUI CARE ESTE ÎN SPATELE MOTORULUI ȘI ÎN CARCASA CUTIEI DE VITEZE ȘI SĂ GĂSEȘTI O SERINGĂ DE PLASTIC, SĂ O UMPLI CU LICHID DE FRÂNĂ, SĂ DESFĂȘI PURGATORUL ȘI SĂ PUNEI LICHIDUL SUB PRESIUNE ÎN REZERVOR. ACEASTA ESTE CEA MAI UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ MODALITATE DE A PURGEA CIRCUITUL. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI,
JOSE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30044 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Ford Transit, vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc foarte mult, imediat ce trece furtuna mă duc direct acolo haha azi le avem pe toate.... haha.. dacă se întâmplă ceva anunță-mă acum că verific.. mulțumesc încă o dată.. salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30045 prin manual-mecanic
Ei bine, se pare că era prea aerisit și pompa care se conectează la cutia de viteze nu era montată cum trebuie... așa că am aerisit-o și se pare că a fost grozav... Am condus-o puțin și nu s-a stricat... ce trebuie să fac acum e să aștept să se odihnească și apoi să o scot imediat. Să vedem cum se comportă aplicând forța... Încă o dată mulțumesc, băieți..!!! și PISTOn m-a ajutat mult cu amplasarea pompei și a pompei care se conectează la cutia de viteze..!! B)