Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu ambreiajul Ford Transit, vă rog.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30035 prin manual-mecanic
Ajutor ambreiaj Ford Transit, vă rog. Publicat de manual-mecanica.
Salut tuturor, La mulți ani tuturor... Sunt nou pe acest forum și am venit în căutarea unei soluții pentru ambreiaj, ceea ce se întâmplă...
Am schimbat pompa pentru că a trebuit să apăs pedala de multe ori ca să răspundă. Am schimbat pompa și continuă să facă același lucru, problema este că sunt la volan și vreau să o bag în viteză și nu pot pentru că trebuie să o pompez ca să se cupleze din nou... ce ar putea fi... sau cum pot face să o repar...?? Vă rog, dacă cineva știe ceva, am nevoie urgentă de ea, deoarece nu sunt mecanic
. Mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30037 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Ford Transit, vă rog să mă ajutați.
Salut, sunt puțin confuz în privința ambreiajelor hidraulice. Cele pe care le-am întâlnit au fost de obicei mecanice (cu cabluri). Spui că trebuie să pompezi mult pentru ca ambreiajul să funcționeze. Din moment ce este hidraulic, aș spune că este posibil ca circuitul hidraulic să nu fie aerisit corect (există aer în circuit, motiv pentru care nu funcționează; același lucru se întâmplă și cu frânele). Aș verifica dacă ai suficient lichid în circuit sau dacă există scurgeri. Altceva, ambreiajul este rigid când îl apeși? Sper că te-am ajutat. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30038 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Ford Transit, vă rog să mă ajutați.
Bună ziua. Mulțumesc pentru răspuns. Dacă da, trebuie să pompez mult pedala ca să funcționeze. Este doar suficient lichid și puțin mai mult. M-am gândit și că ar putea fi aer. Chestia e că nu știu unde este purjătorul. Când pedala nu funcționează, este super moale. Îți dai seama că nu funcționează. Apoi începi să pompezi și începe să devină mai tare, și atunci funcționează bine, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30040 prin manual-mecanic
Mie mi se pare că circuitul fie nu aerisește cum trebuie, fie are scurgeri pe undeva. Aș începe prin a căuta manualul de service al lui Transit (uite pe acest site, sunt o grămadă de manuale și sigur îl vei găsi) și aș studia cu atenție întregul ambreiaj. Sunt sigur că vei găsi acolo locația purjatorului sau o explicație despre cum se aerisește circuitul. Dacă problema persistă după aceea, ei bine, nu știu. Sper că cineva mai familiarizat cu duba ta va citește anunțul tău și te va anunța. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30042 prin manual-mecanic
Mulțumesc Legolas... răspunsul tău ar putea fi de ajutor, deoarece îmi dau seama că nu sunt singurul care are această părere haha... acum o să caut manualul și o să văd ce se întâmplă... mulțumesc foarte mult.