Căutare MDM

Buletin

Honda Civic 1.5 Dxi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29139 prin manual-mecanic
Honda Civic 1.5 dxi Publicat de manual-mecanica
:( Salut, dacă cineva m-ar putea ajuta aș fi foarte recunoscător, chestia e că am un honda civic 1.5 dxi din canada din 94 dacă nu mă înșel, motor d15b7, chestia e că are limitator de turații (normal) și când ajunge la 190 km/h se oprește, se taie complet curentul până când acul se întoarce puțin și își recuplează treapta de viteză, e un fel de limitator de viteză, chestia e că nu știu de unde ia ecu-ul informațiile, pentru limitarea menționată, și asta aș vrea să știu, să pot să o eliberez..!!! Oricui mă poate ajuta, mulțumesc anticipat un milion..!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29142 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Honda Civic 1.5 Dxi
Salut, sună a lipsă de combustibil la acele viteze. Filtru de combustibil. Ce știu e că Honda au un filtru în rezervor care, atunci când este murdar, restricționează și debitul atunci când este nevoie de mai mult combustibil. E carburator sau nu?
Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29154 prin manual-mecanic
Da, înțeleg ce spui, dar chestia e că nu e o defecțiune, e electrică. Motorul se oprește când ajunge la turația aia. Îl am de doi ani și e mereu la fel, mereu la aceeași turație. Dacă ar fi fost un filtru înfundat cu murdărie, ar fi cauzat deja probleme în acești doi ani și ar fi prea multă coincidență dacă ar fi rămas mereu fără combustibil în același moment! Nu știu, mi se pare, trebuie să fie ceva electric, cred...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29155 prin manual-mecanic
Este de 1,5 dxi, injecție multipunct..!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #29157 prin manual-mecanic
În opinia mea, nu este ceva ce poți rezolva prin mutarea unui cablu sau ceva de genul acesta, este un sistem de securitate pe care producătorii îl pun, fie pentru o problemă de consum de combustibil, fie pentru a proteja motorul de depășirea turației (l-ai putea exploda), fie din cauza limitei de viteză admise, se produce întreruperea injecției. Ce ai putea face este să ai instalat un scaner cu software care să îți permită să modifici parametrii din fabrică, trebuie făcut de o persoană calificată, deoarece ar putea provoca daune grave ECU-ului sau vehiculului tău, în afară de asta nu este recomandat, deoarece vehiculul a fost proiectat pentru acea limită de viteză. Cu stimă.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către . Motiv: o argumentare mai bună a răspunsului