Căutare MDM

Buletin

zgomotul motorului la Matiz din 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29069 prin manual-mecanic
Zgomot în motorul unui Matiz din 2008 Publicat de manual-mecanica
:clipire: Matiz-ul meu scoate un zgomot. Inițial am crezut că e țeava de eșapament. Am demontat-o și am testat-o cu un compresor. Nu e țeava de eșapament. Nu are scurgeri, dar zgomotul pare să vină din spate, unde sunt injectoarele. Nu am reușit să localizez zgomotul. E ca o scurgere de aer sau ceva de genul, ca și cum s-ar lipi ceva metalic de ea. A mai avut cineva o situație similară?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29536 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomot motor la un Matiz din 2008
Ai verificat garniturile galeriei de evacuare? Injectoarele ar putea fi neuniforme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29738 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomot motor la un Matiz din 2008
Mie mi se pare că e o garnitură de la galeria de evacuare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29742 prin manual-mecanic
Am verificat deja întregul sistem de evacuare, garniturile, iar acum câteva zile am avut o problemă cu supapa EGR. Am demontat-o și am curățat-o și asta e tot. Nu știu cum să văd dacă problema ar putea fi colierul ambreiajului. Ce tip de zgomot sau defecțiune ar putea prezenta asta?