Căutare MDM

Buletin

cum o fac

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2881 prin manual-mecanic
Cum fac asta? Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt Alex (panterablack01) și am venit să vă spun că am vreo zece manuale de mecanică la un prieten acasă și a trecut vreo un an și jumătate de când le-am comandat de la el, din motive personale nu le-am putut purta cu mine, dar întrebarea mea este dacă ar fi bine să le trimit sau nu, 2 sunt pentru aprindere electronică, 2 sunt pentru pickup-uri Ford, 2 sunt pentru frâne ABC, 2 sunt pentru mașini asiatice și unul de vreo 500 de pagini pentru Hilton, toate sunt până la modelele din '95 și, din moment ce am descărcat mai multe pe care nu le aveam, mi se pare în regulă că dacă vreți să le trimiteți pe cele pe care le am, cineva mă poate îndruma, mulțumesc PA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2887 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: cum fac asta?
E o idee bună să le încărcați, deoarece cu cât există mai multe surse de manuale, cu atât informațiile vor fi mai bune. Totuși, nu vă faceți griji dacă încărcați ceva repetitiv, deoarece manualele sunt revizuite înainte de a fi postate pe pagină.

Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.