Căutare MDM

Buletin

AA Renault Megane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28587 prin manual-mecanic
AA Renault Megane Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, am nevoie de ajutorul vostru neprețuit deoarece încerc să repar aerul condiționat la un Megane, dar am câteva întrebări. Am verificat presiunile la rece și în funcțiune și îmi dau ceva similar: rece: între 85/90 psi, atât la presiune maximă, cât și la presiune minimă, iar în funcțiune: la presiune minimă: 75 psi, fluctuând la 85, și la presiune maximă: aproximativ 100 psi. Sunt aceste valori corecte?
Evident, nu răcește; aud cum se acționează ambreiajul compresorului. Aștept cu nerăbdare comentariile voastre. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28683 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AA Renault Megane
Verificați dacă există scurgeri de gaz (FOARTE FRECVENTĂ DIN CAUZA SUPAPEI DE EXPANSIUNE ȘI A COMPRESORULUI) și încărcați corespunzător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28838 prin manual-mecanic
Și a mea îmi dădea probleme. Am dus-o la încărcat și tot era încărcată. Chestia bună e că s-a reparat singură.
Ei bine, eu nu cred în vrăjitoare. Știi, în anumite condiții (turații mici etc.) ECU-ul nu permite compresorului de aer să intre. Ei bine, în cazul meu, trebuie să fi fost o defecțiune de acest tip și s-a reparat singură (chestia proastă e că, de obicei, așa cum repară lucrurile, se strică pentru că defecțiunea nu a fost cu adevărat rezolvată).

Verifică dacă ECU-ul este cel care împiedică compresorul să intre aer. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #28843 prin manual-mecanic
În mod normal ai între 20/30 psi la turație mică și 220/230 la turație mare, accelerând până la 2000/25000 rpm.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .