Căutare MDM

Buletin

bule în rezervorul de antigel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28104 prin manual-mecanic
rezervorul de antigel
Salut prieteni, am un Stratus 2.4L din 2001. Rezervorul de lichid de răcire face bule. Motorul nu are probleme și nu se supraîncălzește. De ce fac bule în rezervor? Adresa mea de e-mail. . vă mulţumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28106 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: bule în rezervorul de antigel
Arată ca o garnitură de chiulasă. Nu curge antigel? Are antigelul pete? Deschideți capacul de umplere cu ulei și verificați dacă există pastă albă, apoi verificați joja de ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28107 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru atenție, prietene. Am verificat atât rezervorul, cât și garnitura de ulei pentru urme de ulei, respectiv apă, dar sunt în regulă. Nu iese fum alb pe evacuare, iar compresia este corectă (chiar și 128 PSI). Nu pierde putere și nu are coduri de eroare. Mașina merge bine, dar sunt îngrijorat de bulele pe care le produce în rezervor când este cald. De asemenea, nu are scurgeri de antigel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28113 prin manual-mecanic
Nu știu exact ce motor este, dar rezervorul de antigel ia presiune? Sau vezi doar bule? Are un tub de admisie subțire pentru recircularea lichidului? Nivelul este corect când este rece sau este scăzut?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28121 prin manual-mecanic
Salut lucogo... verifică dacă nu ai scurgeri în circuitul de apă pe unde ar putea intra aer în circuit... atunci m-aș uita la capacul rezervorului, pentru că supapa de aer nu se deschide acolo și se acumulează multă presiune. E mai bine să verifici ambele capace... mult succes!!