Căutare MDM

Buletin

Kilometraj Hyundai Accent 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28071 prin manual-mecanic
Kilometraj Hyundai Accent 2002 Publicat de manual-mecanica
:aha: Prieteni, știe cineva aici cum funcționează conexiunea cablului care face să funcționeze vitezometrul pe bordul lui Hyundai Accent din 2002? Sau dacă m-ați putea ajuta cu manualul de piese sau atelier, v-aș fi foarte recunoscător... Problema pe care o am este că vitezometrul nu funcționează și prin urmare nu arată kilometrajul și la verificare mi-am dat seama că cablul A care merge de la bord până nu știu unde (asta e ideea) este slăbit și nu știu unde se duce... Vă rog să mă ajutați!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28074 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kilometraj Hyundai Accent 2002
Compară cablul care merge la placă, sunt mulți care îți spun asta, dacă a-l vedea ar fi o pierdere de timp, aici pe pagină este manualul pe care îl cauți și în spaniolă, citește-l și ghidează-te. Cu respect, îți las linkul aici
www.manualesdemecanica.com/manuales/Manu...2-05-(Spaniolă)/

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34767 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kilometraj Hyundai Accent 2002
Îmi pare rău pentru întârzierea răspunsului, dar am pierdut accesul și nu am primit e-mailul dumneavoastră de răspuns. Mulțumesc pentru ajutor.