Căutare MDM

Buletin

Salutări tuturor!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28052 prin manual-mecanic
Salut tuturor! Publicat de manual-mecanica
Ei bine, permiteți-mi să mă prezint. Sunt Álvaro din Barcelona, pasionat de mașini și de automobilism în general. Dețin în prezent un Q5. Sper să împărtășesc multe experiențe aici. Cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28203 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Salutări tuturor!
Bine ați venit aici, toată lumea încearcă să învețe câte ceva despre mecanică. Sunt un pensionar căruia îi place încă să fie la curent, deoarece electronica este dificilă pentru mine și de aceea trebuie să vizitez mai multe forumuri atunci când există ceva care îmi atrage atenția.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28231 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru primire. Sper să ne revedem cât mai des! Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28287 prin manual-mecanic
;) Salut tuturor, sunt Natalia din Valencia. Tocmai mi-am luat permisul de conducere și mi-am cumpărat un Renault Clio. Sper că mă veți ajuta cu toții dacă întâmpin probleme. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34335 prin manual-mecanic
Salut din Spania, aș vrea să profit de ocazie pentru a întreba dacă pot obține manualul de mecanică pentru Fiesta din 1995, motor spaniol CLX 1.3 pe benzină. De asemenea, dacă există un manual cu defecțiunile și soluțiile, mi l-ați putea trimite pe e-mail? Vă mulțumesc anticipat, vă mulțumesc foarte mult.