Căutare MDM

Buletin

Mitsubishi Lancer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27876 prin manual-mecanic
Mitsubishi Lancer Publicat de manual-mecanica
Nu mă pricep prea bine la mașini, așa că aș vrea să învăț puțin mai multe. În acest moment, sunt interesat să cumpăr un Mitsubishi Lancer, dar nu știu cât de bună este mașina sau ce probleme generale ar putea avea un astfel de vehicul. Sunt interesat de un model din '98 cu motor de 1600cc. Știe cineva despre aceste vehicule și îmi poate spune cât de bune sunt sau cu ce vehicul ar fi mai bine să încep?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27885 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Mitsubishi Lancer
Sunt buni, rapizi și tot ce trebuie, au detalii în prețurile de întreținere și piese de schimb în caz că te accidentezi, dar nu cred că ți se va întâmpla asta decât dacă ești un șofer groaznic xD.

Acum, primul lucru pe care ar trebui să-l faci, recomand întotdeauna cuiva care își cumpără o mașină nouă, să schimbe firele bujiilor, filtrul de aer, bujiile, anvelopele, uleiul, filtrul de ulei, iar la achiziție să accelereze mult indiferent ce spune proprietarul, să testeze cum se comportă la frânări bruște și să se uite la țeava de eșapament, în plus de asta, dacă o cumperi, să iei în considerare costul radioului și restul pe care le-am menționat cu privire la o întreținere completă a vehiculului. Sper că

te ajută... salutări și bine ai venit în lumea fierului de călcat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27986 prin manual-mecanic
Salutări, am un Lancer din '98 și este cel mai bun vehicul pe care l-am avut vreodată, iar mașinile astea, cum spunem noi aici în Venezuela, sunt niște măgari, nu te vor lăsa niciodată în urmă, decât dacă ești neatent, hehehehehe, îți oferă viteză dacă ai nevoie, putere, piesele de schimb nu sunt foarte scumpe și dacă sunt bine asamblate rezistă mult... cumpără-l cu ochii închiși, dar dacă poți, du mai întâi un mecanic să-l verifice să vadă dacă ai probleme cu motorul sau cutia de viteze... scrie-mi și te pot ajuta cu mecanica acelei mașini, nicio problemă pentru că o știu de la farul din față până la spate, hahahahaha

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27990 prin manual-mecanic
T_T de ce sunt mașinile 100% second-hand mai scumpe aici în Chile!?
Dispreț infinit haha

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27991 prin manual-mecanic
Mulțumesc băieți pentru răspunsuri, îmi dau mai multă încredere să cumpăr mașina. Voi lua în considerare și recomandarea celor de la Wolfmechanicals de a apela la un mecanic. E bine să ai cunoștințele unei persoane care poate verifica mașina. Vă voi anunța din nou când o voi avea în mână. Mulțumesc încă o dată.