Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze automată Peugeot 306 AL4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27641 prin manual-mecanic
Cutie de viteze automată Peugeot 306 AL4 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor cu transmisia automată AL4 de la Peugeot 306. După câteva secunde, treapta de viteză „D” se decuplează și nu mai pot merge.
Dan

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27682 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată Peugeot 306 AL4
TRANSMISIA TA ARE O SCURGERE HIDRAULICĂ LA AMBREIAJUL DE APLICAȚIE ÎNAINTE ȘI PE CUANTITATEA ÎNCĂLZIRII DEVINE MAI NOTORIU, DE ACEASTA NU MAI AVANSEAZĂ, NECESITĂ UN SERVICE COMPLET, ADICĂ O REPARAȚIE COMPLETĂ CU SCHIMBARE DE PISTOANE, APĂRĂTOARE ȘI CUREA FILTRULUI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27688 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am aceeași problemă și cu un Renault Megane. Se aprinde martorul transmisiei de pe bord, iar transmisia este blocată. Am înlocuit deja întregul kit și senzorii externi. Acum voi încerca un corp de supape nou. Dacă aveți informații originale despre această transmisie, v-aș fi recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27690 prin manual-mecanic
Trebuie să-mi spui ce model este mașina ta și, dacă ai scanat-o, ce coduri de eroare a afișat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27691 prin manual-mecanic
Megane din 2007, codul pe care îl înregistrează mereu este G4 - reglare presiune ulei. Am demontat transmisia de trei ori și nu am găsit niciodată anomalii. Totul este în stare perfectă. După cum am menționat anterior, am schimbat senzorul regulatorului de presiune, senzorul de viteză, comutatorul inhibitor și senzorul de presiune; totul este la fel. Singurul lucru care rămâne de făcut este să înlocuim corpul supapelor și să încercăm un TCM. Ce recomandați?