Căutare MDM

Buletin

Golf motorină sau benzină?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27517 prin manual-mecanic
Golf pe motorină sau pe benzină? Publicat de manual-mecanica
Chestia e că ezit între un Golf IV TDI 90 CP sau un 1.6 benzină și deși am citit acest autoconsultorio.com/tecnologia-coches/co...Fcuando-es-rentable/ care aproape mă convinge să aleg un diesel, tot ezit pentru că sunt capabil să fac aproape orice cu un motor pe benzină și cu un diesel nu știu de unde să încep, iar motorina e doar cu un cent mai ieftină decât benzina... dați-mi o părere care m-ar ajuta să mă decid...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27587 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Golf cu motorină sau benzină?
Salut, am două Golf MK2. Unul un 1.6 TD și celălalt un 1.8 GTI. Pe baza kilometrajului, aș merge cu siguranță pe motorină. Pentru putere, manevrabilitate bună atât pe autostradă, cât și în oraș, pentru depășiri etc., cu siguranță benzina e cea mai importantă. Dacă te uiți la consum, eu alimentez TD-ul o dată sau de două ori pe lună, în timp ce GTI-ul alimentează de două sau mai multe ori de trei ori. În opinia mea, depinde cum o să-l folosești. Dacă o să faci mulți kilometri pe lună, atunci motorină. Dacă nu, atunci benzină.
Nu știu dacă clarific ceva sau te pun și mai mult în îndoială, hahaha.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.