Căutare MDM

Buletin

Interfață Bluetooth ELM327

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27428 prin manual-mecanic
Interfață Bluetooth ELM327 Publicată de manual-mecanica
Știe cineva câtă putere poate oferi interfața Bluetooth ELM327? Este o interfață OBDII. Tocmai am cumpărat-o online și am folosit-o deja pentru a scana vehicule: un Corolla din '96, un Honda Civic din '06 și alte versiuni americane. Totuși, aș vrea să știu dacă poate fi folosită pentru frâne ABS, airbag-uri, programarea cheilor și camioane diesel. Nu știu cât de mult poate face dispozitivul și nu am găsit nicio informație despre potențialul său. Am reușit doar să descarc niște software, dar acesta oferă doar diagnosticare, date live și foi de jurnal, cum ar fi istoricul reparațiilor. Știe cineva la ce se limitează aceste scanere?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29879 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Interfața Bluetooth ELM327
Vreau să cumpăr unul, așa că am documentat subiectul și mi s-a părut că am citit că ABS-ul, airbag-ul și alte probleme nu pot fi modificate sau oprite de martorul luminos care apare pe tabloul de bord. Acest program este conceput pentru a șterge codurile de eroare legate de CHECK și pentru a vizualiza valorile mașinii în timp real. Cel pe care urmează să-l cumpăr este același cu al tău, dar versiunea fără Bluetooth. Apropo, o întrebare: Cât durează Bluetooth-ul ELM-ului tău? Ei bine, sper că te-am ajutat. Dacă mai ai alte întrebări, știi. Pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.