Căutare MDM

Buletin

Metri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27271 prin manual-mecanic
Contoare Publicat de manual-mecanica
Sunt din El Salvador și acum câteva zile mașina mea a început să aibă o problemă. Niciun indicator nu răspunde, nici indicatorul de combustibil, nici indicatorul de temperatură, nici turometrul, nici vitezometrul. Aș vrea să știu dacă cineva a întâmpinat această problemă. Mașina este un Mitsubishi Lancer din 2000 cu motor 4G92 de la dealerul local, un motor de 1600 cmc. Am verificat deja siguranțele de pe tabloul de bord și toate sunt de 10 amperi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27380 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Contoare
Bună ziua, întrebarea mea este dacă ai verificat dacă tensiunea și masa ajung la cadru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27381 prin manual-mecanic
Dacă tensiunea este prea mică, verificați conexiunile cablajelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27819 prin manual-mecanic
Dacă ajunge tensiunea și împământarea este bună, funcționează normal doar dimineața, apoi nu mai funcționează toată ziua.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27930 prin manual-mecanic
Ei bine, am verificat tabloul de bord și am reușit să-l fac să funcționeze conectând sursa de alimentare de 12 volți la vitezometru, deoarece este complet electronic. Nu are cabluri și funcționează, dar chiar dacă opresc mașina, kilometrajul, temperatura și martorul frânei de mână rămân aprinse, nu ca înainte, când rămânea aprins doar martorul de combustibil. Dacă vreunul dintre voi m-ar putea ajuta cu această problemă, aș aprecia enorm.