Căutare MDM

Buletin

Probleme de încălzire la Ford Falcon-ul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27033 prin manual-mecanic
salut am un falcon din '78 cu motor 221 merge pe benzină și benzină dar am o problemă când este oprit așteptând un semafor sau o taxă de drum de asemenea, când traficul este aglomerat sau foarte lent se întâmplă să crească temperatura apoi când merge normal cu excepția cazului în care este foarte cald temperatura se stabilizează radiatorul este curat a fost un moment când a crescut mult temperatura am făcut prostia de a scoate termostatul pe care l-am testat apoi cu apă fierbinte și se deschide bine la fel fără termostat a crescut temperatura la fel dar nu la fel de repede ca cu termostatul după ce am schimbat capacul radiatorului am încercat mai multe cu de toate același lucru se întâmplă cu unele când îl scot pare să ridice multă presiune în circuitul de răcire așa că am optat să las unul care nu are arc și dacă este exces de apă punând prea multă o aruncă și dacă nu nu și până acum mă descurc cu asta și merge bine atâta timp cât mașina nu este oprită să regleze mult timp dar vine vara și temperaturile ridicate și o să am o mulțime de probleme dacă nu fac ceva pompa de apă funcționează pentru că scot capacul radiatorului și se pare că circulă apa. Întreb ce pot face pentru a rezolva problema. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27035 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme de supraîncălzire la Ford Falcon-ul meu
Salut prietene,
logic, problema ta este cu ventilatorul, deoarece la circulație nu se încălzește deoarece primește aer, verifică dacă cureaua este în stare bună, ambreiajul ventilatorului, încearcă cu un ventilator cu mai multe palete, pâlnia ventilatorului, ca ventilatorul să nu fie prea separat de radiator etc. etc.

Îți recomand să pui capacul pe radiator cel puțin 9 lire, dacă este prea multă presiune în sistemul de răcire există riscul ca garnitura de chiulasă să se deterioreze, fă un test cu motorul rece umple radiatorul cu apă și verifică dacă nu ies bule de aer care indică compresia cilindrilor. mult succes

și sunt aici să te servesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27040 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme de supraîncălzire la Ford Falcon-ul meu
Bună ziua, voiam să te întreb despre supraîncălzirea motorului tău. Dacă ai verificat cureaua de distribuție, este normal ca Falcon-ul să se retragă când se oprește, provocând să sară lanțul. Dacă nu este în stare perfectă, în acest caz, dacă un dinte ar fi alunecat, ai avea această problemă. Mult succes cu mașina ta.