Căutare MDM

Buletin

Mă gândesc cum să rezolv problema Dodge-ului meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27003 prin manual-mecanic
Mă gândesc cum să rezolv problema cu Dodge Intrepid-ul meu din '93, aș vrea să schimb cutia de viteze sau să schimb complet motorul și cutia de viteze, dar nu știu care dintre ele ar fi compatibile, hehehehee aș aprecia soluții, prieteni.... hehehee, nu vreau să o pierd....
dacă unii dintre voi aveți manualele corpului de supape Dodge,,,,ca să comparați și să știți care altul ar funcționa pentru voi...sau este compatibil, dar nu este conectat electronic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27136 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mă gândesc cum să rezolv problema mea cu Dodge.
Poți pune orice motor vrei cu cutie de viteze, trebuie să lucrezi mai mult pentru a adapta suporturile și selectorul cutiei de viteze. Imaginează-ți că într-un Pathfinder care venea cu un V6 am pus un Ford 350 V-8 cu cutie de viteze. Costă dar s-a dovedit...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27465 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mă gândesc cum să rezolv problema mea cu Dodge.
Bună idee, dar ce recomanzi să pun în ea? Pentru că motorul vine în față cu o cutie trepied, și nu în lateral ca la celelalte modele. Pe lângă faptul că recunosc că este o mașină grea! Ar avea nevoie de un motor și o cutie de rezistență egală cel puțin pentru a merge la urcare. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27490 prin manual-mecanic
Arată ca un Nissan VG-30 și i se potrivește cutia originală Dodge cu o flanșă pentru a face adaptarea? VG30-ul este foarte bun.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27581 prin manual-mecanic
E chiar bun, dar problema e cutia!!!!!! heeee