Căutare MDM

Buletin

Controlul încălzirii bujiei Delica Diesel 2.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26748 prin manual-mecanic
Salut prieteni: Locuiesc într-o zonă în care e dificil să cumperi piese de schimb pentru o Delica 2.8 Space Gear din 1994. Acum câteva săptămâni, alternatorul s-a ars din cauza unei defecțiuni a unității de control pentru supraîncălzirea bujiei incandescente. Ei bine, cu alternatorul reparat, rămân blocat cu unitatea de control, care nu se găsește nicăieri în oraș (nici măcar la mâna a doua). Mi s-a vândut un Hyundai 100, model Glow Control, dar nu avea schema electrică, care este diferită de cea a bujiei Delica.
Întrebarea mea este: cum pot ști dacă pot folosi această unitate de control și unde pot găsi schema corespunzătoare?
Aș fi foarte recunoscător, și la fel și mediul înconjurător, pentru că scoate un fum îngrozitor timp de aproximativ două-trei minute. Pe curând, Rosso.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26750 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Controlul încălzirii bujiei Delica Diesel 2.8
Determinați firul de curent continuu în conectorul mascul, iar în conectorul mamă aveți o ieșire care se conectează la bujii. Aveți un fir cu curent de contact care excită releul. Conectorul poate să nu fie același, dar trebuie să aibă același număr de fire. Dacă reușiți să determinați acele două fire, trebuie să mai aveți 3 fire. O ieșire de releu la masă, celălalt, martorul luminos și al treilea firul care se conectează la bujie. Sper că vă ajută, până mai târziu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26769 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Controlul încălzirii bujiei Delica Diesel 2.8
Mulțumesc, prietene, dar mai am o întrebare: sunt două cabluri groase (bateria roșie și bujiile verzi), dar mai sunt 7 contacte! Dintre acestea, 3 sunt pare (doi câte doi) plus unul care e singur. Nu am un tester ca să încerc să determin ce-mi spui, așa că va trebui să găsesc pe cineva care are un Hyundai 100? (Literele sunt șterse...)
Voi încerca informațiile tale. Îți sunt foarte recunoscător pentru email. Cu cele mai bune gânduri, Rosso.