Căutare MDM

Buletin

planuri de a face o căruță cu o singură axă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26285 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu dacă cineva îmi poate oferi un plan pentru a crea un cărucior cu o singură axă cu dimensiunile de 1,50 metri pe 1 metru. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26316 prin manual-mecanic
Salut, poți să mă referi la ce mașină anume? Am una pentru motocicletă, dacă te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26357 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Este pentru o căruță de marfă generală, dar este ușoară (maxim 400kg), dar îngrijorarea mea este că nu se mișcă prea mult pe drum, deoarece vezi căruțe acolo care arată de parcă ar merge în aer și nu aș vrea să fie așa. Mi-au spus că trebuie să respect măsurarea barei de tractare cu plasarea axei, m-au lăsat mai confuz. Dacă îmi puteți furniza cele de la căruța dvs., aș copia șasiul (din moment ce acesta ar fi sufletul căruței) și aș face o podea și balustrade ca să nu cadă încărcătura. Încă o dată, vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26358 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să știu dacă îmi puteți oferi un plan pentru a face un cărucior pentru motocicleta mea. Vă mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26431 prin manual-mecanic
Salut...!

Ai primit planurile..?

Am o căruță multifuncțională pentru a căra caiace de 4,3 metri, structurală, merg cu 140 km/h cu un Astra și nici nu se mișcă... dacă nu ai primit-o, o măsor și îți trimit un fișier AutoCAD sau PDF, doar partea de șasiu, de restul te ocupi tu după cum e nevoie, ... o întrebare... o să o tragi cu o mașină sau un camion..?