Căutare MDM

Buletin

Conexiune slăbită la Fiat Stilo ASR și ESP defectă, ajutor!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26145 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Fiat Stilo 1.6 16v din 2001 și, în timp ce conduc, se oprește brusc și computerul îmi spune „ASR ESP defect, conexiune slăbită”. Vă rog să mă ajutați! Mulțumesc anticipat și vă urăm cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni - Acum 13 ani și 10 luni #26159 prin manual-mecanic
Salut, poate că masa care merge de la negativul bateriei la șasiu este slăbită. Verifică asta. De obicei este o plasă metalică.
Ultima editare: acum 13 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26170 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. O să verific dacă are vreo urmă de coroziune sau ceva de genul.

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26190 prin manual-mecanic
CEEA CE A SPUS PRIETENUL GERMAN ESTE CORECT, DACĂ DEFECTUL PERSISTĂ, VERIFICAȚI DACĂ UNITATEA DE CONTROL A COMBINATULUI MOTOR NU ARE COROZIUNE, DIN CAUZA UNEI DEFECTE DE CONTACT, DACĂ ARE COROZIUNE O PUTEȚI DECONECTA ȘI CURĂȚA CONECTORII ȘI UNITATEA DE CONTROL CU UN PRODUS DE CURĂȚARE A CONTACTELOR, POATE MERGE BINE SAU NU, DACĂ NU ESTE CADOU, SCHIMBAȚI UNITATEA DE CONTROL A COMBINATULUI MOTOR. ÎNAINTE DE ASTA PUTEȚI VERIFICA BATERIA, ȘI DACĂ TABLOU DE BORD ȘI CEASUL DE TEMPORIZARE NU CLIPESESC, DACĂ DA, EXISTĂ O DEFECTIE DE REȚINERE A PUTERII BATERIEI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26193 prin manual-mecanic
Ei bine, chestia e că ecranul uneori pare puțin neclar. Mi se întâmplă asta când este expus la soare. Bateria a fost schimbată acum două luni, cu excepția solului. Sunt în prezent la garajul unui prieten. Să vedem ce spune. Mulțumesc pentru răspuns!