Căutare MDM

Buletin

REGLEMENTĂRI TEHNICE PRIVIND LUMINA DIURNĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26138 prin manual-mecanic
Caut regulamentul tehnic de instalare, în afară de certificatul european pentru aceste lumini, pe care îl cunosc deja. Trebuie să știu dimensiunile de instalare și, dacă aveți probleme, cum pot să o fac eu când trebuie să treceți ITP-ul?

MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26199 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : REGLEMENTĂRI TEHNICE PRIVIND LUMINA DE ZI
Salut prietene, am să atașez fișierul cu măsurătorile pentru montarea luminii de zi. Și răspunsul la întrebarea dacă vei avea probleme la ITV. Grupul ITVELESA mi-a spus că nu e nicio problemă să o montezi singur dacă se respectă măsurătorile și că lumina de zi este omologată și are literele RL (run light), dar după aceea fiecare ITV e o lume în sine. Nu trebuie să omologhezi nimic dacă nu vrei. Singura problemă e că dacă într-o zi mașina ta are un test negativ trebuie să o demontezi, să o treci din nou și să o reinstalezi. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26200 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : REGLEMENTĂRI TEHNICE PRIVIND LUMINA DE ZI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26201 prin manual-mecanic
Văd că nu mă lasă să încarc fișierul. Dacă vrei, lasă-mi adresa ta de e-mail și ți-l voi trimite. Cu stimă.