Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE DATE DE ÎNTREȚINERE PENTRU BMW Z3 1.9CC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26121 prin manual-mecanic
:) DACĂ MĂ POATE AJUTA CINEVA CU TOATE DATELE DE ÎNTREȚINERE PENTRU BMW Z3 1.9CC. AM CUMPĂRAT ACEST VEHICUL RECENT, DAR NU ȘTIU NIMIC DESPRE VIAȚA SA TRECUTĂ...AS DORI SĂ FAC TOATĂ ÎNTREȚINEREA CARE TREBUIE FĂCUTĂ...ARE 86.000 DE KILOMETRI. MULȚUMESC. :laugh out loud:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26184 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE DATE DE ÎNTREȚINERE PENTRU BMW Z3 1.9CC
Ce înțelegi prin date de întreținere? Te-aș ajuta cu plăcere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26192 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AM NEVOIE DE DATE DE ÎNTREȚINERE PENTRU BMW Z3 1.9CC
Am cumpărat vehiculul luna trecută... dar nu știu nimic despre ce întreținere a fost făcută... va trebui să o iau de la capăt... ei bine, ce vreau să știu este ce tip de ulei folosește... numărul filtrului de ulei... ce filtru de aer?... numărul rezistenței și marca bujiilor... ce tip de ulei pentru cutia de viteze folosește... etc. Vreau să știu toată întreținerea completă a Z3-ului... mulțumesc!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26334 prin manual-mecanic
Ca ultimă soluție, ați putea să-mi dați codul motorului, deoarece am datele pentru 194E1 și 194S1, iar ambele arată coduri de piesă diferite pentru bujii?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26336 prin manual-mecanic
Dacă motorul tău are 140 CP
Bujii:
NGK: BKR6EK
BERU: 14F-7LDUR4
BOSCH: F7LDCR
Oricare dintre ele are o calibrare de 0,9.

De ulei vei folosi 5 litri, de ulei sintetic pentru kilometraj aș recomanda o vâscozitate de 10w40, îți datorez codul piesei filtrului.