Căutare MDM

Buletin

Pană de curent la Hyundai Matrix 1.5 CRDI cu 3 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25926 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o problemă cu o mașină, Matrix 3 cilindri. Am schimbat kitul de distribuție și observ că îi lipsește puterea, nu trece de 100 km/h și trec de la 1 la 2 la 20 km/h pentru că altfel e ca și cum se îneacă, de la 3 la 4 la 40 km/h și la 60 km/h o pun în 5 și merge până la 100 km/h și de acolo nu mai trece. Distribuția e la locul ei, am încercat să deconectez debitmetrul să văd dacă s-a îmbunătățit dar rămâne la fel. Martorul de avarie motor nici măcar nu s-a aprins și ar fi trebuit să se aprindă CHECK-ul, să vedem dacă mă poate ajuta cineva pentru că mă grăbesc, mulțumesc anticipat, diego40.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25927 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, ar trebui să faci o verificare cu ajutorul calculatorului, deoarece unele defecțiuni nu generează de obicei coduri în sistemul Bosch. Și ar putea fi vorba de injectoarele înfundate, de un catalizator înfundat, de un debitmetru sau chiar de filtrul de ulei. Dar primul lucru este verificarea cu ajutorul calculatorului. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25928 prin manual-mecanic
Ești 100% sigur că distribuția este corectă? Ești absolut sigur că fulia arborelui cotit nu are joc atunci când șurubul este slăbit? La unele mașini, cum ar fi seria K și F de la Renault, fulia arborelui cotit este „slăbită” și, dacă nu folosești unealta de distribuție adecvată, este ușor să se miște ușor atunci când întinzi cureaua și să provoace desincronizarea distribuției. Doar atât cât să eviți atingerea supapelor, dar să afecteze în continuare performanța vehiculului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25934 prin manual-mecanic
HJS, șurubul central de pe matrice nu se slăbește. Scripetele e de tip Seat cu patru șuruburi și, logic, dacă e cazul, nu se slăbește cel central.
La motoarele Renault, la unele serii 1.5 DCi, scripetele arborelui cotit chiar o ia razna și arborele cotit se mișcă. Mulțumesc, prietene.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25949 prin manual-mecanic
Ca prim pas, cred că ar trebui să cobori rezervorul de combustibil ca să vezi dacă e înfundată sita, verifică și solenoizii turbo și EGR.