Căutare MDM

Buletin

AMBREIAJ HYUNDAI COUPE TIBURON

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25780 prin manual-mecanic
AMBREIAJ HYUNDAI COUPE TIBURON Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu ambreiajul la Hyundai Tiburon Coupe al meu. Nu știu cum să demontez carterul motorului.
Am scos deja toate șuruburile și toate suporturile, dar nu se desprinde de pe motor.
Dacă cineva știe cum să-l demonteze, aș aprecia sfatul dumneavoastră
. Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25791 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AMBREIAJ HYUNDAI COUPE TIBURON
Salut Maury, dacă tot e lipit de motor, ai uitat să scoți un șurub. Verifică-l bine; nu are niciun truc sau secret.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25814 prin manual-mecanic
NU E AȘA PENTRU CĂ CUTIA SE ROTĂ APROAPE 180 DE GRADE ȘI SE SEPARE DE MOTOR DACĂ APĂSEZ O MANETĂ, DAR RĂMÂNE LA POST SINGURĂ, CA ȘI CUM AR FI BLOCAT-O PRESĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25816 prin manual-mecanic
Bună ziua, verifică dacă rulmentul volantei nu este lipit de arborele cutiei de viteze. Ar putea fi motivul pentru care rulmentul și tot iese și pune presiune pe presă. Sper că asta e tot. Dacă da, vezi dacă poți slăbi șuruburile de presare de pe o parte și astfel să scoți ansamblul și să-l vezi din exterior... Salutări, și sper că asta e tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25817 prin manual-mecanic
hehehe, da, păi mulți suferă cu asta, dar e ușor, cum totul e deja afară trebuie să scoți manșonul care mișcă furca cu guler, dacă axul acela care vine din cutie și la capătul exterior este unit prin caneluri sau linii cu o placă mică care este împinsă de cilindrul ambreiajului și ambele sunt fixate cu ajutorul unei piulițe pentru cheie de 12 dacă nu mă înșel, chestia care scoate piulița aia cu șaibele sale cu logo-ul respectiv scoate acea placă mică și gata, vei vedea că atunci când încerci să separe cutia de motor axul acela se va roti și cutia va ieși ușor, gulerul se va lipi de canelurile plăcii de presiune, pentru că așa e designul, la instalare ai grijă eh hehehe, mult succes.