Căutare MDM

Buletin

program pentru elm 327

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38519 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema programării ELM 327
Din păcate, nu a trebuit să scanez încă unul, dar un vecin are unul. L-aș putea ruga să vadă dacă îl poate scana și ar fi bucuros să vă spună. Trebuie să fie OBD II, de unde și forma sau geometria mufei (conectorului).
Salutări din Panama.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38536 prin manual-mecanic
www.online-hd.tv/download/download12.php...c.com%25252F

fenopy.eu/torrent/obd+ii+softwares+for+e...+pcmscan+/MzQ0MTUzNQ

Descărcați PCMScan și ScanMaster aici. Ambele funcționează pentru vehicule cu sistem CAN, cum ar fi Civic-ul din 2006.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38585 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, prietene. Sper că funcționează la fel de bine pentru mine cum au funcționat pentru tine. De asemenea, sper că ai reușit să-ți recuperezi toate programele și echipamentul. Îți doresc o săptămână minunată.
Cu sinceritate, Jorge Diaz

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #38715 prin manual-mecanic
Salut Choto, sper că ești bine și că munca, deși dificilă, este bună. Îți scriu pentru a te saluta și a-ți mulțumi încă o dată pentru linkurile pe care mi le-ai trimis. Le-am instalat deja pe laptop și ambele funcționează foarte bine. Acum trebuie doar să mă familiarizez cu ele și să învăț cum să le folosesc corect.
Cu sinceritate, Jore Diaz