Căutare MDM

Buletin

Cer ajutor, am un Malibu din 2002, 3.1L V6 12V.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25559 prin manual-mecanic
Am un Chevrolet Malibu, un furtun de apă s-a spart, l-am reparat deja, dar pe bord a apărut o pictogramă roșie, este imaginea unui radiator cu antigel scăzut...
Am completat deja apa, dar nu dispare, cum o scot..???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25713 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de ajutor, am un Malibu 2002 3.1L V6 12V
VERIFICĂ DACĂ SENZORUL DE ANTIGHEȚ AL RINICHILOR ESTE BRUCIAT, SPUNE-I CĂ ESTE BRUCIAT SAU DACĂ NU, DECONECTEAZĂ BATERIA, POATE TE VA AJUTA, IAR DACĂ NU, MERGI LA AUTOZONE DACĂ EXISTĂ UNUL ÎN ȚARA TA, ÎL VOR ȘTERGE CU SCANERUL, MULT NOROC, PRIETENE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni - Acum 13 ani și 10 luni #25994 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de ajutor, am un Malibu 2002 3.1L V6 12V
Senzorul este în rezervorul de recuperare, soluția ar fi înlocuirea rezervorului, dar este cam scump, aproximativ 1500 de dolari mexicani, încercați să deconectați senzorul, este singurul conector care este în rezervor, dacă dispare, îl puteți lăsa așa sau puteți încerca să conectați conectorul, acestea sunt soluțiile economice pe care le recomand.
Ultima editare: acum 13 ani și 10 luni de către . Motiv: Confuzie privind locația senzorului