Căutare MDM

Buletin

bicicleta mă trage mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25541 prin manual-mecanic
Bicicleta mă dă foarte mult peste cap. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, voiam să vă întreb... motocicleta scoate fum de câteva zile și scoate din ce în ce mai tare prin eșapament și nu știu de ce. Aș aprecia dacă cineva mi-ar putea spune motivele și o modalitate de a-l repara. Este un Zanella ZB 110... Am nevoie de el pentru serviciu și l-am oprit deocamdată. Multe mulțumiri oricui îmi poate oferi orice fel de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25542 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: bicicleta mă aruncă mult
Ei bine, uite, totul depinde de culoarea fumului, iar dacă e alb, e condens care rămâne după ce lași motocicleta să se odihnească. Deși nu cred că e cazul tău, dacă fumul e negru, e pentru că folosești prea multă benzină. Dar dacă e albastru, ceea ce cred că e problema ta, atunci e din cauza arderii uleiului, ceea ce s-ar putea datora faptului că nu e etanșat corespunzător sau pentru că garniturile tijei supapelor sunt proaste. Ca să afli care dintre aceste două ar putea fi motivul pentru care arde uleiul, poți face un test de compresie. Găsește un mecanic de motociclete autorizat și roagă-l să ți-l facă. Bine, omule.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.