Căutare MDM

Buletin

Am probleme cu injecția la Stratus 2.4 Turvo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni - Acum 13 ani și 11 luni #25206 prin manual-mecanic
Bună ziua colegilor, mă poate ajuta cineva cu acest Stratus Turvo 2.4, nu am pulsații în injectoare. La început funcționau doar injectorul 1 și 3. După verificarea computerului și a senzorilor, toate cele 4 injectoare nu au mai funcționat. Nu sunt sigur dacă este modulul de alarmă original, nu-l găsesc. Cred că senzorul de poziție a arborelui cotit este corect. Dacă cineva știe cum să-l testeze, aș fi recunoscător. Sl2, nu știu ce să fac, sunt disperat. Mulțumesc.:(
Ultima editare: acum 13 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25524 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu injecția cu Stratus 2.4 Turvo
Mai întâi, testează dacă există continuitate în conectorii injectoarelor și, din moment ce ai la dispoziție un computer, vezi dacă acesta afișează vreun cod de eroare; altfel, injectoarele s-ar putea să fie înfundate dacă nu le-ai întreținut. Trimite-le la curățat cu ultrasunete, cumpără filtrele, inelele O și montează-le ca să vezi cum funcționează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25593 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu injecția cu Stratus 2.4 Turvo
Dar Moff1? De fapt, mașina funcționează deja. Problema era CKP-ul care gestionează pulsațiile din injectoare și alimentarea bobinei de aprindere. Mulțumesc pentru sfat. Cu respect. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25997 prin manual-mecanic
Problema ar putea fi senzorul arborelui cotit. Nu demult am avut o problemă similară cu un Voyager. Trimitea doar 2 sau 3 impulsuri către injectoare. Am crezut că era alarma sau computerul, dar până la urmă a fost senzorul acela.