Căutare MDM

Buletin

MANUAL DE ÎNTREȚINERE PENTRU SEAT CORDOBA 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24975 prin manual-mecanic
Mă puteți ajuta, vă rog, să obțin manualul de întreținere pentru Seat Cordoba din 2004?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26202 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DE ÎNTREȚINERE PENTRU SEAT CORDOBA 2004
Salut, mecanic, te-ai referit la ce motor? Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26255 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: MANUAL DE ÎNTREȚINERE PENTRU SEAT CORDOBA 2004
PĂI, INDIFERENT DACĂ ESTE MECANICĂ, SAU ÎNTREȚINERE, ESTE FOARTE NECESAR PENTRU MINE. MULȚUMESC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26259 prin manual-mecanic
Salut, te-am întrebat ce motor ai. Oamenii nu sunt ghicitori. Pe acest forum, există multe motoare pentru modelul tău. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26634 prin manual-mecanic
DACĂ AI DREPTATE, ÎMI PARE RĂU!! ESTE UN SEAT CORDOBA DIN 2004 CU MOTOR DE 2.0 LTS. MULȚUMESC. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI.