Căutare MDM

Buletin

Dodge-ul meu Dakota nu merge peste 2000 rpm!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25680 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Dodge-ul meu Dakota nu merge peste 2000 rpm!!!
Solenoidul supapei EGR a fost deja verificat. Este posibil să fie lăsat deschis. Dacă ați putea să-mi trimiteți codul pe care îl afișează computerul, ca să-l pot verifica în manuale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33176 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Dodge-ul meu Dakota nu merge peste 2000 rpm!!!
Ți-ai rezolvat problema, am aceeași problemă și eu cu un Dakota din 2009 dar 3.7 LTS, ai încercat deja să schimbi senzorul arborelui cu came?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33179 prin manual-mecanic
În primul rând, am citit cererea de ajutor foarte târziu.,., hehe- dar ar fi foarte banal dacă ți-aș spune să verifici pompa, ckp, cmp etc. mai bine să-ți spun că am avut o problemă cu un Mitsubishi Auntlander din 2004 și nici nu depășea 2000 rpm. și motorul a început să tușească,,, și deconectarea bateriei care dă bine timp de câteva ore și nu am primit niciun cod de eroare, întrebarea este că a început să afișeze senzor cu senzor, în cele din urmă există ceva (TPS)-ul pedalei de accelerație trimitea un semnal eronat, iar când unitatea de control a detectat-o a început să apară defecțiunea, clarificând punctul în care acesta are un corp de clapetă electronic.,. Sper că acest sfat te ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33310 prin manual-mecanic
Convertorul catalitic, prietene, dacă se înfundă, provoacă această defecțiune și când îl reglezi, rămâne calm. Verifică dacă evacuarea suflă bine. Dacă nu, scoate sonda lambda pentru a elibera presiunea și verifică dacă funcționează bine dincolo de zgomot. Asta e tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33313 prin manual-mecanic
Schimbați injectorul nr. 1, cel cu senzorul