Căutare MDM

Buletin

Dodge-ul meu Dakota nu merge peste 2000 rpm!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #24658 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o întrebare pentru voi. Am un Dodge Dakota 2.5 TD din 2001. Camioneta are o defecțiune și nu găsesc o soluție. Problema apare când ajunge la 2000 rpm, se oprește acolo și nu merge peste. Am fost la mai multe service-uri, dar nu există nicio soluție. Am citit mult despre senzori, dar deja m-am pierdut și nu știu dacă defectul ar putea fi acolo. Apreciez orice fel de sugestie. Vă mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #24660 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Dodge-ul meu Dakota nu merge peste 2000 rpm!!!
Ai încercat să măsori presiunea combustibilului?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #24665 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Dodge-ul meu Dakota nu merge peste 2000 rpm!!!
Da, da. Am verificat deja totul și totul este în regulă. Singura modalitate de a-l remedia, dar se blochează din nou, este să-l conectez la computer și să șterg eroarea, dar durează o zi sau două și apoi începe să se blocheze din nou.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25198 prin manual-mecanic
Salut Macia, am o întrebare! ECU-ul îți dă coduri de eroare?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25526 prin manual-mecanic
Care este problema despre care îți spune computerul?
Când ștergi codul, camionul funcționează bine?
Se aude vreun sunet de la motor sau de la transmisie?