Căutare MDM

Buletin

calibrare supape Nissan 200sx 85

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #24573 prin manual-mecanic
Calibrarea supapelor Nissan 200SX 85. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, după-amiaza sau seara, depinde de țară. Ei bine, aș dori ca cineva să-mi explice în detaliu cum pot calibra supapele mașinii mele. Acesta este un Nissan 200sx model 85, motorul este un CA20E, sau aș aprecia dacă mi-ați putea trimite schema detaliată cu imagini și teorie despre cum se calibrează nenorocitele alea de supape. Aș duce-o la un mecanic, dar nu am bani și, în plus, îmi iubesc mașina și aș vrea să o fac eu. Aș aprecia foarte mult. Adresa mea de e-mail este pe curând

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #24634 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Calibrarea supapelor Nissan 200SX 85
Salut, uite în Autodata scrie că e reglare hidraulică. Ar trebui să scoți capacul supapelor și să verifici dacă are vreun fel de regulator. Dacă nu, trebuie să schimbi supapele. Este posibil să fie uzate și/sau arborele cu came este uzat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #24656 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Calibrarea supapelor Nissan 200SX 85
Mulțumesc Esurez, dar nu este hidraulic, sunt supape care se calibrează din când în când. Mașina despre care vorbești este un model mai nou, Nissan 200SX cu motor S13, dar totuși apreciez intenția ta, dar dacă ai avea manualul pentru Nissan 200SX S12 și ai putea să-mi trimiți pagina cu Mecanica Motorului 19 sau EM-19, ar fi minunat. Pe pagina respectivă se vede cum se calibrează supapele. Mulțumesc pentru tot.