Căutare MDM

Buletin

defecțiune la un motor diesel din seria B

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24454 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: defecțiune la un motor diesel din seria B
Ok, o să verific turbo-ul. Am scos deja furtunul turbo care trimite aer la admisie. Acesta trage doar aer ambiental. Mulțumesc pentru ajutor. Te voi ține la curent până când se rezolvă problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24460 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: defecțiune la un motor diesel din seria B
Salut, prietene, dacă îmi permiți, dacă ai verificat turbo-ul și jocurile sunt corecte, trebuie să ții cont dacă ghidajele segmenților sunt corecte, pentru că dacă nu, s-ar putea să ai probleme cu ei. Procedura ar fi să înlocuiești pistoanele
.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24477 prin manual-mecanic
REZOLVAT.

Le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Așa cum se întâmplă uneori, ceva ce pare tragic se dovedește a fi ceva minor. Ei bine, au pus un asistent să pună ulei și filtre, și chiar a marcat nivelul pe jojă, dar când a scos uleiul pentru a verifica cavitățile, a ieșit 35 de litri. SUPER REVÂRST. Manualul spune 16,5 litri (nu știu dacă vreunul dintre voi are o măsurătoare diferită),
DAR ASTA NU VĂRSĂ NICI O PICĂTURĂ. Acum, așteptați ca motorul să se stabilizeze și puneți-l la drum. RĂMÂN LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ și, din nou, „MULȚUMESC”.