Căutare MDM

Buletin

Avansul la aprindere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24197 prin manual-mecanic
Avans la aprindere Publicat de manual-mecanica
Dragi prieteni ai acestui forum, de data aceasta am un nou subiect de discuție. Este vorba despre un prieten care mi-a împărtășit această îngrijorare.
El deține un Volkswagen Gol 1.6 litri din 2008. Consumul său de combustibil în oraș este de 7,5 până la 8 km/l. A făcut niște cercetări și alte mașini similare depășesc 11 km/l.
Cineva i-a spus că, pentru că este o mașină braziliană, acolo folosesc combustibil pe bază de metanol, deci avansul la injecție este de 9º. În Argentina, din cauza combustibilului folosit, are nevoie de un avans de 14,2º, iar asta ar schimba consumul de combustibil. Dacă cineva m-ar putea ajuta cu asta, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24321 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Avansul la aprindere
Salut prietene, distribuția este de 9 grade și nu se poate schimba aici în Argentina. Combustibilul are 95 octani și este suficient pentru acel model. Verifică distribuția dacă are dinți slăbiți. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24323 prin manual-mecanic
Avansul la aprindere este direct legat de viteza de propagare a flăcării, care, pe lângă calitatea combustibilului, depinde de compoziția amestecului aer-combustibil și, la fel de important, de uzura motorului.
Din toate aceste motive, reglarea avansului la aprindere nu este o problemă statică. Când inginerii au stabilit că valoarea potrivită pentru acest motor era de 9 grade, au făcut-o cu un motor în condiții optime de motor, aprindere și carburație, care variază. Prin urmare,
cel mai bun parametru pentru determinarea punctului ideal de aprindere pentru un motor în funcțiune este utilizarea unui vacuometru și setarea avansului în poziția care generează cel mai mare vid. Acest lucru permite o oarecare compensare pentru variațiile datorate uzurii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24387 prin manual-mecanic
Nizome, în acest caz este o mașină model 2008 care are doar 12.000 km, proprietarul o folosește puțin tocmai din cauza consumului mare și agențiile oficiale nu au putut să-i dea un răspuns, problema trebuie să fie în altă parte, nu știu dacă sistemul de injecție ar putea avea vreo defecțiune, cunoștințele mele mecanice în acest domeniu sunt nule, din cauza vârstei mele, cea mai mare parte a vieții mele a trebuit să lucrez cu motoare cu carburator.