Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Camaro

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24168 prin manual-mecanic
Chevrolet Camaro Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! Tocmai am un Chevy Camaro din '68. Voiam să văd de ce fac supapele atât de mult zgomot. Am verificat jocul supapelor și continuau să facă zgomot, puțin, dar în cele din urmă au început să facă zgomot. Mașina funcționează perfect, este exact așa cum trebuie, dar ceea ce observ este o lubrifiere slabă a supapelor. Cred că de acolo e problema.
Întrebarea mea este: are cineva un manual pentru chestia asta? O să pun mâna pe ea mâine și voiam să obțin o prezentare generală. Mulțumesc anticipat pentru orice sfat sau experiențe similare pe care le-ați putea avea.:bolnav: :side: :pinch:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24169 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Camaro
Verificați supapele Alsa, uleiul ar trebui să urce la culbutoare, sau dacă este vorba de un tachet hidraulic, este înfundat sau uzat. Dacă le scoateți, uitați-vă la baza tachetului. Așezați-l pe un pahar și vedeți dacă întreaga bază se sprijină. Când sunt uzate, centrul bazei tachetului rămâne atârnat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24244 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Camaro
Mulțumesc, prietene