Căutare MDM

Buletin

cheie pentru alldata

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #24061 prin manual-mecanic
Cheie pentru AllData Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, tocmai am schimbat sistemul de operare pe PC și nu mai pot rula unele programe pe care le aveam.
Printre ele se numără și ALLDATA. L-am instalat, dar îmi spune că nu am cea mai recentă versiune.
Aș vrea să știu dacă cineva știe de unde pot descărca un crack actualizat pentru el.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26065 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cheia Alldata
Salut prietene, aș vrea să te ajut, dar mai întâi trebuie să știu ce versiune ai, deoarece nu toate crack-urile sunt compatibile. Scrie-mi adresa ta de e-mail și îți voi trimite fișierele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26270 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, adresa mea de e-mail este iar versiunea alldata este 10.10.1000
Vă mulțumesc anticipat, pe curând.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28437 prin manual-mecanic
Ce zici de Xmechanic sau dacă ai instalatorul pentru alldata, doar că nu știu ce versiune este, știu doar că e din 2007. Nu știu dacă mă poți ajuta cu asta, deoarece îl am descărcat pe un hard disk extern, dar nu știu cum să-l instalez. Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni - Acum 13 ani și 7 luni #29474 prin manual-mecanic
Salut XMECHANIC, există vreo modalitate de a pune alldata 10.10 nov9 în spaniolă? Se poate schimba limba?
Ultima editare: acum 13 ani și 7 luni de către .