Căutare MDM

Buletin

MAȘINA SE ÎNFOCĂ CÂND AM ACCELERAT COMPLET

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24231 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SUFOCAREA MAȘINII CÂND ACCELEREZ COMPLET
Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi, deoarece am urmat fiecare instrucțiune pas cu pas, iar cea care mi s-a părut cea mai relevantă a fost schimbarea pompei de benzină, dar încă am îndoieli, deoarece mașina nu a atins temperatura normală și a rămas rece, am reparat acea defecțiune și mașina a revenit la normal. Vă mulțumesc pentru sprijin. O zi bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 ore #24653 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SUFOCAREA MAȘINII CÂND ACCELEREZ COMPLET
Verificați dacă evacuarea nu este blocată (catalizatorul și amortizorul) :bolnav:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25098 prin manual-mecanic
Ar putea fi o problemă cu pompa și ai accelerat, mașina pierde putere. Verifică masele pompei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43147 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: MAȘINA SE ÎNFOCĂ CÂND ACCELEREAZĂ COMPLET
Salut comunitate, vreau să vă spun problema mea și soluția, am un Atos din 2003, am schimbat supapa IAC și a început să accelereze foooarte tare, așa că am decis să schimb IAC-ul cu unul vechi și abia mergea înainte, simțeam că se îneacă și nu accelera, frâna simțeam că pășesc pe o piatră, am căutat puțin pe Google și se pare că senzorul TPMS era defect, l-am schimbat și voila, trage ca niciodată de când l-am cumpărat acum câteva luni, nu știu nimic despre mecanică, dar wow, se spune că înveți din a da greș, nu-i așa, și mai ales pe locuri ca acest forum unde compar problema mea și îmi dau sfaturi despre unde ar putea fi chestia, mulțumesc tuturor și salutări din frumoasa Airosa!