Căutare MDM

Buletin

MAȘINA SE ÎNFOCĂ CÂND AM ACCELERAT COMPLET

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #23832 prin manual-mecanic
Mașina se oprește când accelerez complet. Publicat de manual-mecanica
La mulți ani și succes în muncă. Marea mea problemă este să știu dacă cineva m-ar putea ajuta cu o mică problemă, și anume că am un Ford Focus din 2000, motor ZX3 din 2000, ceea ce îmi dă problema că atunci când apăs pedala de accelerație până la capăt, motorul se blochează și începe să arunce ca niște explozii, de exemplu, dacă vreau să traversez repede o stradă și:aha: o iau în prima treaptă, mașina se blochează pe rampe și pierde putere, am schimbat deja filtrul de combustibil, bobina, cablurile și lumânările, nu știu dacă cineva mă poate ajuta, cineva m-ar putea îndruma, de asemenea, turațiile la ralanti sunt în jur de 750, ah, am uitat dacă accelerez uniform nu dă probleme, vă cer ajutorul, vă mulțumesc pentru răspuns. Dumnezeu să vă binecuvânteze.:P

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23882 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SUFOCAREA MAȘINII CÂND ACCELEREZ COMPLET
Ar trebui să indice dacă îți dă coduri de eroare pentru că un vehicul produce explozii doar prin evacuare dacă sincronizarea este prea avansată și prin admisie când este prea întârziată sau bobina are scurgeri. La versiunea nord-americană a Focusului, când bobina are scurgeri când se defectează, acele de pe vitezometru și markerii RPM tind să o ia razna. Se duc la vârf fără motiv doar în momentul defecțiunii și apoi se stabilizează. Nu contează dacă ai schimbat-o deja, faptul că este nouă nu înseamnă că este bună. Am schimbat deja 4 din cauza acelei defecțiuni și un prieten a schimbat 3 noi pentru că erau proaste. Celălalt lucru care ar putea fi este unul sau mai multe injectoare înfundate, dar cel mai bine este să pui scanerul și să vezi coduri de eroare și dacă are date live, să vezi ce se întâmplă în momentul defecțiunii, dacă amestecul de combustibil devine bogat sau sărac în senzorii de oxigen pentru a vedea dacă defecțiunea este cauzată de o lipsă sau exces de combustibil. Dacă ar fi o lipsă, senzorii de oxigen ar marca 0.0xx volți, ar putea fi un injector înfundat sau murdărie în senzorul de debit de aer. Dacă ai avea un alt vehicul din care să iei și să testezi componente, te-ar ajuta mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23883 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SUFOCAREA MAȘINII CÂND ACCELEREZ COMPLET
Ei bine frate, după părerea mea ce îți spune prietenul e adevărat, dacă mașina explodează, uită-te foarte ușor la motive, bobină proastă, cabluri proaste sau în cazul tău provoacă defecțiuni, verifică ordinea de aprindere, verifică punctele curelei de distribuție, nu explodează dar dacă cum spui tu se blochează și nu se ridică bine pentru că trenul de came nu este bine sincronizat cu punctul mort superior al arborelui cotit, în alt caz verifică injectoarele, s-ar putea să fie deschise și să fie prea multă benzină, de aceea se blochează, scoate-le și pune-l pe un banc de probă, vezi cum sunt, sper că te ajută părerea mea, mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23896 prin manual-mecanic
Uite, te sfătuiesc să schimbi pompa. Nu transmite kilogramele corecte. Sper că ajutorul meu te va ajuta, dar asta e problema ta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23924 prin manual-mecanic
Salut prietene, pentru defecțiuni electrice, primul lucru de făcut este să verificați întotdeauna codurile de eroare afișate de computer, dar deocamdată recomand să verificați TPS-ul și corpul clapetei de accelerație.

TPS-ul este un senzor care detectează poziția pedalei de accelerație și indică admisia de aer. TPS-ul este o defecțiune comună la multe mașini, iar simptomele sale sunt reglarea deficitară a ralantiului și întreruperi în accelerație. TPS-ul este situat și în corpul clapetei de accelerație, care este o piesă metalică care se conectează la admisia de aer. Acest corp clapetei de accelerație găzduiește supapa IAC (valvă de control al aerului la ralanti în spaniolă), care este responsabilă de reglarea aerului care intră în motor la ralanti. Corpul clapetei de accelerație are și supapa fluture, care este atașată la pedală. Aceasta este un capac mic care se deschide sau se închide în funcție de presiunea pedalei, permițând intrarea a mai mult sau mai puțin aer, în funcție de situație. Aceasta este o piesă care este de obicei ușor accesibilă la mașini. Cred că problema ta este acolo, fie în TPS, fie poate corpul clapetei de accelerație este foarte murdar. Acum, acest lucru nu ar trebui să provoace pocnituri, dar ar trebui să provoace tăieturi și accelerații bruște pe care le-ai putea confunda cu pocnituri. Cu stimă.