Căutare MDM

Buletin

cursuri de mecanică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2363 prin manual-mecanic
Cursuri de mecanică Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, în curând voi urma un curs de bile și mi s-a spus să verific dacă este aprobat de Minister. Ce contează dacă este aprobat sau nu?
Cu cele mai bune urări, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2382 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: cursuri de mecanică
Ei bine, nu știu, dar presupun că, de exemplu, dacă e oficial în imen, îl vor puncta, la fel ca și cei de acolo care au pregătire practică. Cursul pe care îl vei urma va fi un FPO? Nu? Tastează FPO pe Google și vei găsi cele disponibile în Andaluzia. Nu știu cum e în restul Spaniei. www.juntadeandalucia.es/empleo/pubcurfpo/

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #2662 prin manual-mecanic
, BUNĂ, AR FI GROZAV SĂ DEZVOLT IDEEA, DAR SUGEREZ CA, DACĂ CURSUL ESTE ÎN PĂRȚI, SĂ ÎL AI PUTEA TRIMITE LA UN EMAIL PERSONAL,,,,,,,,,,,,,,,,,,, DINCOLO DE, SALUTĂRI UTILIZATORILOR...:clipire:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2773 prin manual-mecanic
Bună ziua, a fi certificat de o instituție publică înseamnă foarte mult. Cursul pe care îl urmează, instituția care te predă este autorizată de o agenție de stat. Acea școală îți va da o diplomă pe care o poți arăta când ți se va cere. O îmbrățișare.