Căutare MDM

Buletin

vehicule cu bornă pozitivă la masă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2315 prin manual-mecanic
;) În primul rând, vă mulțumesc foarte mult anticipat.
Adevărul este că aș vrea să știu dacă, pe lângă un AUSTIN A40 FARINA, al cărui an de fabricație nu-l amintesc, mai există și alte vehicule care au pozitivul la masă. Îmi reiterez mulțumirile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2341 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Vehicule cu bornă pozitivă la masă
Bine ați venit pe forumul Backdragh. Referitor la întrebarea dvs., ca să fiu sincer, nu pot numi alte mașini care au avut „ideea genială” de a conecta firul pozitiv la masă.

Dar dacă există mai multe, probabil sunt englezești, doar pentru a le contrazice pe restul (ca de obicei). De exemplu, singurele pompe de injecție care se rotesc în sens invers acelor de ceasornic sunt cele de pe Austin Rover MG Metro.

O altă raritate britanică este faptul că discurile sunt montate în spatele fuzetei (rețineți că și Hyundai Coupé are acest sistem complicat).

Permiteți-mi să explic: într-o mașină „normală”, pentru a scoate discurile, trebuie doar să ridicați mașina pe cric, să scoateți roata, să deschideți etrierul de frână, să scoateți etrierul, suportul etrierului și plăcuțele, să scoateți un mic șurub de pe disc și gata.

La Rover 620, de exemplu, trebuie să adăugați scoaterea articulației sferice a brațului transversal, scoaterea fuzetei, scoaterea piuliței de la transmisie la butuc, scoaterea rulmentului butucului, să vă luptați între voi pentru că rulmentul nu iese... (o bătaie de cap) Și toate astea ca să scoateți un disc!!

Salutări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2356 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Vehicule cu bornă pozitivă la masă
Mulțumesc pentru bun venit.
Voi aștepta în caz că cineva are ceva despre acest subiect. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2357 prin manual-mecanic
Îmbrățișări tuturor forumului.
Vehiculele Ford din segmentul 30/40 folosesc borna pozitivă legată la masă și bateria de 6 volți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21752 prin manual-mecanic
Ei bine, am un Land Rover și un tractor cu sistemul ăla de legătură pozitivă la sol și trebuie să instalez și un alternator. Nu știu dacă unul normal va funcționa sau ce trebuie să fac pentru instalare...