Căutare MDM

Buletin

Dahiatsu Terios Codi P 0350 și se oprește + 15

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23904 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Dahiatsu Terios cod P 0350 și se întrerupe + 15
Ei bine, în sfârșit problema cu Daihatsu a fost rezolvată. Defecțiunea era în ramificația care merge de la ECU la sistemul motorului. Acesta era obosit de la temperatura ridicată și, când motorul era adus la temperatura de funcționare, cablurile au început să-și piardă continuitatea, ceea ce a cauzat defecțiunea. Multe mulțumiri tuturor celor care au menționat subiectul pentru a ajuta la rezolvarea lui.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #45621 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema codului P 0350 al Dahiatsu Terios și întreruperea +15
Salut tuturor, am exact aceeași problemă și aș vrea să știu ce cablu ați schimbat. Mulțumesc foarte mult.

TOTORACING2 a scris: Bună seara, am nevoie de ajutor cu un Toyota Terios. Problema pe care o am este că atunci când atinge temperatura de funcționare, camionul face un fel de explozie prin admisie și evacuare în același timp, ca și cum curentul ar fi întrerupt și revenit. Martorul de verificare a motorului se aprinde și se stinge în momentul în care apare defectul. Am verificat bobinele, ecu-ul și ramura comutatorului. Singura soluție este să pun în punte pozitivul bobinelor direct de la baterie, masa direct la șasiu și semnalul de la demaror în ecu pentru a elimina defectul.... pe echipamentul de diagnosticare generează codul p 0350 (defect sistem principal de aprindere). Sper că cineva a avut această problemă și mă poate ajuta cu un răspuns la această defecțiune care mi-a luat mai mult de o lună. Mulțumesc foarte mult....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.