Căutare MDM

Buletin

Când sunt stinse, luminile sunt aprinse de Soare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22831 prin manual-mecanic
Salut tuturor...
Am un Ford Festiva din 1994 și am avut mereu problema cu faza scurtă, stopurile și luminile de bord care se aprind automat după o perioadă lungă de timp la soare.
Acest lucru se întâmplă chiar și când mașina este oprită, ceea ce duce la descărcarea bateriei. Și când aprind luminile, nu am cum să le sting până când mașina nu se răcește.

Dacă cineva are o posibilă cauză sau o soluție, vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22834 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Când nu se dă curentul, luminile se aprind din cauza soarelui
Defecțiunea ta este extrem de ciudată, nu înțeleg cum ar putea fi declanșată de căldură și să-ți aprindă luminile. Singurul lucru pe care ți-l pot sugera este ca atunci când apare defecțiunea să deconectezi bateria și să fii atent la sunete, deoarece probabil este un releu care cauzează defecțiunea. Ar trebui să auzi un clic când conectezi și deconectezi bateria, deși înțeleg că unele mașini au o celulă fotosensibilă care permite aprinderea automată a luminilor, dar nu știu dacă acesta este cazul tău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22864 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Când nu se dă curentul, luminile se aprind din cauza soarelui
Păi

, mă gândesc că, din cauza căldurii, fie comutatorul luminii, fie o altă componentă face contact, iar când se răcește se deconectează. Sau, în interiorul bordului, se dilată un contact și se întâmplă același lucru.

Verifică și spune-mi.