Căutare MDM

Buletin

LOVITURĂ CIUDATĂ LA MOTORUL UNUI NISSAN YD25

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22816 prin manual-mecanic
LOVITURĂ CIUDATĂ LA MOTORUL NISSAN YD25 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am demontat complet motorul și nu găsesc nicio urmă de uzură. Bătăile sună ca o supapă dezdimensionată. Înainte de demontare, au fost verificate toate măsurătorile, întinzătoarele, lanțurile etc. Mă puteți ajuta cu vreo informație? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22849 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bătăi ciudate la motorul Nissan YD25
Salut, uite, înainte să o demontezi, ar fi trebuit să verifici discul de ambreiaj sau, dacă e automată, cremaliera, pentru că atunci când se strică piesa asta, sună ca o supapă. Verifică înainte să o demontezi. Bine, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22894 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bătăi ciudate la motorul Nissan YD25
Bună ziua, verifică cu atenție arborele cu came la acest model. Unii arbori cu came de la ZD30 sunt defecți. Cauza finală este un arbore cu came defect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23313 prin manual-mecanic
L-am demontat oricum și e un piston blocat. Mulțumesc.