Căutare MDM

Buletin

Buna ziua

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22793 prin manual-mecanic
Salut, Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe aici și vreau să le mulțumesc celor care s-au obosit să încarce manualele, deoarece, între căutări și tot restul, știu că găsirea manualelor nu este atât de ușoară pe cât pare...

Cred că am niște manuale acasă, deși ar trebui să le caut, dar cel mai normal este că sunt deja aici, deoarece le-am luat de pe internet...

Cred că le aveam pentru Yamaha XT600 și câteva pentru modelele mai vechi de Suzuki GSX, dar nu cred că vreunul era în spaniolă...

Sunt mecanic, dacă cineva are întrebări, nu ezitați să le întrebați și dacă cunoștințele mele sunt suficiente, vă voi ajuta...

Aș avea nevoie de manualele de service pentru Mercedes E300TD 124. Modelul are aproximativ 20 de ani. Este o piesă antică, dar nu am altele...

Fac și „invenții”, așa că, dacă vreți să cereți soluții ciudate la probleme neobișnuite, probabil vă pot ajuta...

ÎMI CURĂȚI CĂ AM TARDAT ATÂT DE TIMP și pe curând...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22824 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: salut
Salut!!!
Din moment ce ești aici să oferi o ofertă, motorul meu de Nissan Vanette s-a stricat și nu găsesc manualul nicăieri. Pare dificil... Nu știu dacă mă poți ajuta... sau dacă știi pe cineva...

În fine, orice ar fi, mulțumesc și o zi bună!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.