Căutare MDM

Buletin

Probleme cu site-ul www.manualesdemecanica.com

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2247 prin manual-mecanic
Am o problemă cu site-ul! De ce se blochează utilizatorul după 15 minute de conectare? Nu este posibil să setez acest timp la 30 de minute?

Cer eu!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2264 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu site-ul www.manualesdemecanica.c
Timpul de expirare al sesiunii pe această pagină nu este de 15 minute. Ar putea fi din cauza unei probleme cu serverul sau poate conexiunea la internet tocmai s-a întrerupt și trebuie să vă reînnoiți numele de utilizator.

Oricum, voi menționa acest lucru webmasterului, pentru că nici eu nu sunt foarte priceput la computere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #2311 conform manualului de atelier
Răspunsul atelierului manual pe tema Re: Probleme cu site-ul www.manualesdemecanica.c
Salut Megabeat, este adevărat. Timpul de inactivitate al sesiunii a fost de 900 de secunde, dar navigarea pe pagini nu este o problemă, deoarece sesiunea se reîmprospătează. În ciuda acestui fapt, din moment ce ceri asta, am mărit timpul de sesiune la 1 oră.